ویژه ایام سالگرد شورش جلبکها

مواد لازم: آب بزاق وزق بنگلادشی ( ترجیحا وزق باکره و مورد ومرض خاصی نداشته باشد) : 3 قاشق چایخوری

جلبک (هرچه سبزی جلبک رو به پر رنگی باشد کیفیت تاس کباب متفاوت تر است): 3 کیلوگرم

آب بینی اسب آبی رو به موت : 4 بینی

چشم یک گاگول فتنه گر: یک تخم

علف هرز سبز :به مقدار لازم .

طرز تهیه: ابتدا جلبک را در آب قرار دهید تا آب، رنگ و بوی جلبک را پیدا کند هرچه جلبک بیشتر در آب بماند بهتر است البته بستگی به جنس آب هم دارد آب دیرگیر باشد یا زودگیر لازم به ذکر است برخی از آبها جلبک سبز را به خود نمیگیرند و اصلا از این آب استفاده نکنید چون آب در هاون کوبیدن اسد. بعد از اینکه جلبک به خورد آب رفت،آب بزاق وزق بنگلادشی را با آب بینی اسب آبی در ظرفی جداگانه مخلوط کرده وخوب هم بزنید تا خوب کف کند به طوری که این دو سبزی خود را با هم پیوند زنند حالا این مخلوط را روی جلبک بریزید و علفهای هرز را بدون پاک کردن بر روی تاسکباب بریزید تا خوب هرزی به خورد تاس کباب برسد در آخر یک تخم چشم آن گاگول را به مدت یک ثانیه در تاس کباب قرار دهید و سریعا بدون استفاده و مصرف درون سطل زباله بیاندازید(خوب من که میفهمم چشم کیه!!!) لازم به ذکر است نباید تاس کباب را حرارت داد شما این غذا را خام میل کنید تا قدرت بیشتری برای آتش زدن سطل های آشغال پیدا کنید. نوش جان کسانی که ادعا میکنند تا ده سال دیگه این نظام راتغییر میدهند.